audi-slider

U rijdt wel in een Audi A4

Autorijschool Arnhem

slider

In eigen tempo

Lessen waar en wanneer jij wilt

De beste rijinstructeurs

Rijbewijs halen

In je eigen tempo je rijbewijs halen

Als je binnenkort achttien wordt en op zoek bent naar een goede autorijschool, waarbij jouw wensen centraal staan, dan ben je bij de Arnhemse Rijschool aan het juiste adres. Wij bieden alles wat je nodig hebt om goed te leren rijden. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij werken dan ook alleen maar met professionele en gecertificeerde instructeurs, die veel ervaring hebben met het geven van rijles. Op die manier kun je sneller en beter je rijbewijs halen! Klinkt dit goed? Neem dan even een kijkje op onze website voor meer informatie.

rijbewijs halen

Niet te veel betalen

Onze cursisten betalen nooit te veel. Wij snappen namelijk maar al te goed dat je niet meer wilt betalen dan nodig is voor je rijlessen. Het leven is vaak al duur genoeg. Daarom laten wij je voordelig je rijbewijs halen. Ten eerste betaal je bij ons geen inschrijfkosten, en ten tweede kost een rijles bij ons slechts € 39,- Door de hoge kwaliteit van de lessen zul je er minder nodig hebben, wat ook weer in de kosten scheelt. Kortom, je keuze voor ons is een heel verstandige!

Rijles op maat

Ben jij iemand die snel nieuwe dingen oppikt? Of heb je juist even de tijd nodig om nieuwe vaardigheden eigen te maken? Bij De Arnhemse Rijschool maakt het niet uit wat je tempo is. Wij stellen altijd een lespakket op maat voor je samen. Zo krijg je de rijlessen die bij je passen. Wij bieden uitgebreide pakketten aan, maar ook een spoedcursus. Voor ieder wat wils. Dus ook als je snel je rijbewijs halen wilt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wil je eerst eens kennismaken met onze rijschool in Arnhem? Meld je dan aan voor een proefles. Deze is geheel vrijblijvend, dus je zit nog nergens aan vast. Neem daarvoor even contact met ons op!

Neem contact op!

Als je bij onze autorijschool in Arnhem rijlessen gaat volgen, dan maak je een verstandige keuze. Je profiteert van de lage tarieven, leert rijden in een robuuste Audi A4 en krijgt altijd les van ervaren instructeurs. Heb je nog vragen over onze pakketten? Of wil je gewoon meer informatie? Schroom dan niet en neem dan vandaag nog contact op door te bellen naar 026 – 2606666.