audi-slider

U rijdt wel in een Audi A4

Autorijschool Arnhem

slider

In eigen tempo

Lessen waar en wanneer jij wilt

De beste rijinstructeurs

Rijles Arnhem

Op zoek naar een goede autorijschool in Arnhem?

Word je binnenkort 18 jaar en zou je graag je rijbewijs willen halen? Dan is het tijd voor rijles! Arnhem kent natuurlijk vele rijscholen, maar alleen bij De Arnhemse Rijschool vind je een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Wij hanteren namelijk lage tarieven voor rijles. Arnhem is een stad waar de prijzen nogal kunnen verschillen. En dan is het goed om te weten dat je bij ons maar € 39,- per les betaalt. Want waarom zou je meer betalen voor je lessen?

Kiezen voor rijles. Arnhem is jouw stad

Zou jij graag rijles in Arnhem willen volgen, omdat dit de stad is waar je woont of een opleiding volgt? Zie jij jezelf al door de stad ‘cruisen’ in een robuuste Audi A4? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons werken alleen maar ervaren en gecertificeerde instructeurs, waardoor je het rijden snel onder de knie krijgt. Niet voor niets zijn wij een enorm populaire rijschool.

Rijles in je eigen tempo in Arnhem

Ieder mens is verschillend en heeft dus andere wensen. Daarom stellen wij altijd een lespakket op maat voor je samen. Zo krijg jij de lessen die jij nodig hebt. Je gaat je rijbewijs halen in je eigen tempo, op een manier die jij prettig vindt. Dus wil je ook niet te veel betalen voor een rijles? Arnhem is de stad waar je graag leert rijden? Meld je dan aan voor een proefles bij ons!

Rijles Arnhem

Niet meer betalen dan nodig is voor een rijles

Arnhem kent meerdere autorijscholen en het is altijd prettig om te weten waar je voordelig kunt lessen. Bij De Arnhemse Rijschool volg je al rijles vanaf € 39,- per les. De rijles in Arnhem duurt dan een uur en wordt altijd gegeven door instructeurs met veel ervaring. Verder betaal je bij ons geen inschrijfkosten. Dat voordeel is ook weer mooi meegenomen. Al met al is je rijbewijs halen bij ons niet duur!

Meer informatie en proefles aanvragen

Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor rijles? Arnhem is de plaats waar je wilt leren rijden? Neem dan even contact met ons op om meer informatie aan te vragen. Om zelf te ervaren hoe het is om rijles in Arnhem te hebben bij De Arnhemse Rijschool, kun je je aanmelden voor een geheel vrijblijvende proefles in een van onze stoere Audi A4’s. Vul het contactformulier op onze site in!