audi-slider

U rijdt wel in een Audi A4

Autorijschool Arnhem

slider

In eigen tempo

Lessen waar en wanneer jij wilt

De beste rijinstructeurs

Rijschool Arnhem

In je eigen tempo je rijbewijs halen

Word je binnenkort 18 en ben je je alvast aan het oriënteren op een goede rijschool? Arnhem kent natuurlijk vele rijscholen, maar er kan er maar een de beste zijn. En dat is De Arnhemse Rijschool. Bij ons ben je aan het juiste adres als je graag je rijbewijs wilt halen op een manier die bij jou past. Wij houden rekening met jouw wensen en bieden rijlessen op maat. Natuurlijk krijg je bij ons les van ervaren en gecertificeerde instructeurs, zodat je snel en zonder zorgen je rijbewijs kunt halen.

Rijles op maat in Arnhem

Zo veel mensen, zo veel wensen. Iedereen heeft een ander tempo als het gaat om het aanleren van vaardigheden. Daarom bieden wij diverse pakketten aan, van een spoedcursus tot een uitgebreid lespakket. Hierdoor zit er altijd wel iets voor je tussen. Wij doen nooit ergens moeilijk over en kunnen voor jou een lespakket op maat samenstellen bij onze rijschool. Arnhem is de stad waar jij gaat leren rijden!

Opnieuw leren rijden in Arnhem

Bent u al wat ouder en hebt u lang niet gereden? Zou u het wel weer opnieuw willen leren bij een rijschool in Arnhem, om toch weer de weg op te gaan? Bij ons kunt u terecht voor een speciale opfriscursus. Hier leert u bijvoorbeeld meer over Het Nieuwe Rijden. Samen met u bespreken we de vaardigheden waar u moeite mee heeft, om vervolgens tot een passend lespakket te komen. Het staat dus vast dat u voor een goede rijschool Arnhem niet over moet slaan. Hier vindt u namelijk de Arnhemse Rijschool.

rijschool Arnhem

Profiteer van de aantrekkelijke tarieven bij onze rijschool

Arnhem is een stad waar je soms veel geld moet betalen voor je rijlessen. Bij ons zal je dit gelukkig niet overkomen. Je betaalt namelijk nooit meer dan € 39,- per lesuur. Het leven is al duur genoeg, en wij snappen dat je niet al je spaargeld aan rijlessen wilt besteden. Kies daarom voor Rijschool Arnhem. Bij ons krijg je waar voor je geld!

Meer weten?

Wil je weten of onze rijschool bij jou past? Meld je dan aan voor een geheel vrijblijvende proefles in onze stoere Audi A4. Dan weet je meteen of het wat voor je is! Je bent altijd welkom bij onze rijschool. Arnhem en omgeving behoren tot ons werkgebied. Heb je nog vragen? Neem dan even contact met ons op!