audi-slider

U rijdt wel in een Audi A4

Autorijschool Arnhem

slider

In eigen tempo

Lessen waar en wanneer jij wilt

De beste rijinstructeurs

Spoedcursus

Je rijbewijs op eigen tempo

Je lacht bescheiden. Les van zeer ervaren instructeurs zal je sneller helpen om je rijbewijs te halen bij Rijschool Arnhem.
Niet gedwongen of gehaast, maar relaxed in een uiterst ontspannen sfeer. Rijschool Arnhem instructeurs hebben les gegeven aan de meest uiteenlopende karakters en weten als geen ander hoe ze je kunnen helpen. Onze specialisten sturen je in je eigen tempo aan. Dat is belangrijk. Niets moet, alles mag. Je zult versteld staan van je eigen vorderingen en hoe snel je de schroom uit het autoraampje gooit.

Wil je liever snel je rijbewijs halen bij rijschool Arnhem? Met onze verkorte opleiding kan je direct aan de slag. Jij kunt rijden meteen bij Rijschool Arnhem op tijden wanneer jij wilt. In de avond, maar ook in het weekend. Voor ieder wat wils. Een autorijopleiding op maat. En juist die rijopleiding in Arnhem op maat zorgt er mede voor dat onze autorijschool een hoog slagingspercentage heeft. Of je daar nu een maand, drie maanden of dat je het graag rustig in je eigen tempo wilt doen. Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij jezelf en je vrienden veilig naar een zonnige bestemming kan rijden. Op autoschade zit niemand te wachten. Je ouders zouden trouwens ook niet anders willen. Dus wacht niet langer bel ons voor een afspraak

Oudere jongere of jongere oudere

Bent u ondertussen zelf ouder of oudere dan hebben wij natuurlijk ook voor u een rijlespakket op maat klaarliggen. En mocht u liever willen overstappen van een andere autorijschool naar Rijschool Arnhem dan kan dat ook. Onze vrijblijvende proefles zorgt voor een vlekkeloze instroom.

Opfriscursus

Wil je een opfriscursus in Arnhem volgen, dan gaan we eerst eens samen met u alles op een rij zetten. We bespreken de situaties waar je wat meer moeite mee hebt, en gaan alle punten na waar we tijdens de rijlessen wat meer aandacht aan moeten besteden.
Vervolgens gaan we stap voor stap aan de slag en krijg je gestructureerd rijles in je eigen tempo. We zoeken lastige verkeerssituaties op in Arnhem en omgeving om je weer te laten wennen aan het verkeer. Moeilijke onderdelen als bijvoorbeeld inparkeren, achteruitrijden en invoegen op de snelweg nemen we rustig met je door tot je het zelfstandig en met zelfvertrouwen kunt uitvoeren.

Als je omgeving meldt dat na een half uurtje autorijden ‘het allemaal vanzelf wel weer terugkomt’, begrijpen ze jouw ervaringswereld niet! Veel mensen met een rijbewijs durven niet meer te rijden, dat is geen schande. Neem de stap en maak vrijblijvend een afspraak met ons.
Het nieuwe rijden Ook bij opfriscursussen in Arnhem geven wij rijles in het nieuwe rijden. Het nieuwe rijden is een milieubewust, brandstofbesparend en vooral nog veiliger autorijden.

spoedcursus

Vrijblijvende proefles

Hoe dan ook. Juist omdat veel kandidaten graag gebruik maken van onze autorijlessen kunnen wij de prijzen laag houden. Al vanaf € 39,- zit je achter het stuur van één van onze stoere en nieuwe
Audi. Vraag vandaag nog de vrijblijvende proefles aan om je direct te overtuigen.

Direct contact

Je kunt ons bereiken op nummer 026 – 260 6666

Of via website www.arnhemserijschool.nl of vul onze contact formulier Tot Ziens..

Voor meer info over cbr zie www.cbr.nl